Hoofdmenu

Onze honden

Wij zijn op deze shows

Simplepie detected an error. Please run the compatibility utility.
The following Simplepie error occurred:
A feed could not be found at http://www.google.com/calendar/feeds/dynamixs.nl_2l87pfoqnst9irmd04n8dbsn40%40group.calendar.google.com/public/full?futureevents=true&sortorder=ascending&orderby=starttime&singleevents=true&hl=nl-NL&
Ulti Clocks content

Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
From Welsh Miracles, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting
From Welsh Miracles - Onze honden
Onze honden PDF Afdrukken E-mail

Onze eerste Welsh Springer Spaniel kwam in het najaar van 1992 bij ons binnen: Omar van de Proeftuin (roepnaam Gopher).  Een reu van bijna 3 jaar.  Zijn eigenaar deed afstand van hem en wij konden hem overnemen. We stonden ingeschreven voor een Welsh Springer pup, maar dan komt deze hond op je weg.  Een schat van een hond.  Hij is tot het voorjaar van 2004 bij ons gebleven. Zijn hoofd wilde nog wel langer blijven, maar zijn lichaam weigerde mee te werken. 

Op dit moment hebben we 3 honden:

Wij fokken niet zelf met onze honden. Misschien dat we ooit de roedel nog uitbreiden met een teef, maar we hebben geen haast. Er zijn in Nederland veel goede fokkers van Welsh Springer Spaniels. Whisky is beschikbaar voor dekking van geschikte teven. 

Als u op zoek bent naar een nest, kijk dan eens op de website van de Welsh Springer Spaniel club of op de websites van de fokkers van de Welsh Springer Spaniels.  U vindt daar alle informatie over pups en geplande nesten. 

 

Zoeken

Automatic translation

English Croatian Czech Danish Dutch Finnish French German Italian Norwegian Polish Portuguese Romanian Spanish Swedish Hebrew Latvian Lithuanian Slovak Slovenian Ukrainian Estonian Hungarian