Hoofdmenu

Onze honden

Wij zijn op deze shows

Simplepie detected an error. Please run the compatibility utility.
The following Simplepie error occurred:
A feed could not be found at http://www.google.com/calendar/feeds/dynamixs.nl_2l87pfoqnst9irmd04n8dbsn40%40group.calendar.google.com/public/full?futureevents=true&sortorder=ascending&orderby=starttime&singleevents=true&hl=nl-NL&
Ulti Clocks content

Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
From Welsh Miracles, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting
Show resultaten Oldenburg - mei 2009 PDF Afdrukken E-mail

Whisky - Show Oldenburg 2009Op 22 mei hebben Whisky en Bikkel meegedaan aan de Nationale show en op 24 mei aan de Internationale show in Oldenburg (Duitsland).  Ze hebben beiden weer mooie resultaten geboekt. 

Op 22 mei heeft Whisky (Gayfeathers Wishful Thinking) een 1 U in de Kampioensklas en zijn 4e Duitse VDH CAC gewonnen.  Hij werd gekozen tot beste reu. 

Op dezelfde dag heeft Bikkel (Gayfeathers Star Man) een 1 VB (Veelbelovend) gehaald in de Puppyklas.

Whisky show OldenburgOp 24 mei heeft Whisky een 2 U gehaald in de Kampioensklas. De rollen waren precies omgedraaid t.o.v. 22 mei. De reu die nu eerste werd, haalde vrijdag de 2e plaats. Whisky was een beetje 'showmoe' en had niet veel zin om zijn mooie loopje nog een keer te laten zien. 

Bikkel in de ereringBikkel haalde een mooie 1 U in de Jeugdklas en won zijn eerste Jeugd CAC.  In Duitsland mag de jeugdwinnaar ook in de erering.  Alle rasgroepen worden dan bij elkaar getoond. Hij wist zich te plaatsen bij de nummers 4-6.  Helaas niet genoeg voor het ereschavot, maar toch een prima prestatie. Vooral omdat hij voor het eerst in de Jeugdklas mocht meedoen.